Pagina's

vrijdag 16 april 2010

lieve mensen…

award

Van Antonia heb ik deze blogger-award mogen ontvangen…

Lief hé? Ik ben er best trots op hoor. Het is de bedoeling dat ik 7 dingen over mezelf vertel en daarvoor verwijs ik jullie graag naar een eerdere post van mezelf als jullie dat goed vinden.

Verder wil ik deze award graag doorgeven aan al die aardige, lieve en ook creatieve mensen die ik hier in bloggerland inmiddels al ben tegengekomen. Het is toch wel heel bijzonder vind ik, dat mensen die je eigenlijk helemaal niet kent, je toch zo’n hart onder de riem weten te steken.

Er wordt vaak gezegd dat de mensen tegenwoordig zo weinig betrokken zijn bij een ander… dat iedereen alleen maar bezig is met zichzelf, met zoveel mogelijk geld verdienen, met een zo groot mogelijk huis kopen, noem het allemaal maar op. Maar wanneer ik hier zo eens rondkijk, blijken er toch ook nog heel veel mensen te zijn die zich nog wél voor een ander interesseren. En daar ben ik heel erg blij mee!

Dus voor al die lieve mensen… behalve mijn dank is hier een award voor jullie en ik wil jullie zeggen dat ik heel trots op jullie ben! Dikke knuffel…

3 opmerkingen:

 1. Hoi lieve jolanda, wat een heerlijk welverdiende Award heb je gekregen. Welverdiend omdat je een hele mooie blog heb, ik mag graag even bij je langskomen.
  En je heb helemaal gelijk, ik denk dat die betrokkenheid voor elkaar, de warmte die ook ik hier ervaar mij ook nog wel het meeste aanspreekt.
  Ik wil je ook bedanken voor je altijd lieve reacties en vooral de laatste reactie bij de post over mijn ouders ontroerde mij omdat ik weet dat je zo'n zorg nu heb om je moeder.
  Ik wens je een fijn weekend.
  Lieve groet, Mea

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Gefeliciteerd met je Award! Ook ik geniet van je mooie en prachtige creaties..

  Groetjes, Joke

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hé.........wat leuk, ik ben ook een Weegschaal, niet altijd in balans hihi.
  Fijne avond en bedankt voor je berichtje.
  Lieve groet, Mea

  BeantwoordenVerwijderen

heel gezellig dat je langs bent geweest en bedankt voor je reaktie!