Pagina's

zondag 5 september 2010

gezellig naar bep…

atelier bep2

Vandaag had Bep van atelier bep open dag. Nu was ik daar nog nooit geweest, maar had er al veel over ‘gehoord’ op verschillende blogs en ik wilde graag eens gaan kijken. Het weer was natuurlijk fantastisch en gewapend met fototoestel (jaja, niet vergeten dit keer) gingen we op weg. Het was een rot-end rijden, dik een uur (en dat is veeeeeeel voor iemand die een hekel heeft aan autorijden), maar het was het waard hoor!

Wat heeft ze het daar gezellig!!!!! Hele knusse hoekjes zoals je hierboven al kunt zien, met de leukste dingetjes aangekleed. Natuurlijk heel veel zelfgemaakt quilts, kussens, poppen en noem maar op. Je komt ogen tekort en voor iemand die ervan houdt, is het moeilijk om niet met tassen vol patronen en stof naar huis te gaan.

Om haar mooie huis, het ouderlijk huis van haar man zo vertelde hij ons, ligt ook een prachtige tuin met een vijver vól met kikkers.

atelier bep5

In die tuin heeft ze een pipo-wagen staan waarin ze leuke decoratie artikelen verkoopt en natuurlijk haar quilts en poppen.

atelier bep4

Na het drinken van een lekkere bak koffie met cake (waar we wel aan toe waren na dat eind rijden natuurlijk hihi), ben ik lekker binnen gaan snuffelen in het gedeelte waar ze patroontjes, stof en allerlei toebehoren verkoopt.

atelier bep3

Het was er vandaag natuurlijk een drukte van jewelste, maar toch kon ik nog een leuke foto maken van één van de gezellige hoekjes binnen. Kijk maar…

atelier bep1

Nou ziet dat er niet gezellig uit??? Het is dat Ton zat te wachten in de tuin, anders was ik lekker nog een uurtje langer binnen gebleven hoor. Hij zat dan wel heerlijk aan de rand van de vijver in het zonnetje, maar het is toch nooit zo’n fijn idee dat er iemand op je zit te wachten hé?

Maar niet getreurd… ik ga gewoon over een poosje nog een keertje terug!! Dan heb ik ondertussen misschien mijn gehaakte deken af en kan ik stofjes gaan inslaan voor de quilt die ik wil gaan maken. Nu ben ik natuurlijk ook niet met lege handen weggegaan hoor hihihi. Ik heb een patroontje gekocht van een kerstquiltje én ik heb de spulletjes gekocht (stof en belletjes) die ik nodig heb voor het mini-kerstquiltje waarvan het patroon staat in ‘Quilt en Zo’. In dit blad staat deze maand een leuk artikel over Bep.

Bedankt voor de gastvrijheid Bep, je hebt het enorm gezellig daar en ik kom zéker weer eens bij je langs hoor.

Zo… nu ga ik als een gek verder met haken, want ik wil beginnen aan mijn kerstquiltjes!!!!! :-)))

liefs, jolanda

17 opmerkingen:

  1. ik voorspel een gehaakt kerstkleed met belletjes!!!!!WOEHAHAHAHAHAH.....hoezo druk??;)

    groetjes
    Lynda

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ow dat ziet er gezellig uit daar en de tuin wat geweldig,wat handig dat je zelf zulke prachtige dingen kan maken,een fijne week toegewenst,lieve groet Joke.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Dat was een gezellige dag voor je Jolanda, als een kind in een snoepwinkel zal jij je gevoelt hebben hihi. Wat ziet het er daar allemaal prachtig uit en wat leuk zo'n pipowagen. Jij zal je de herfst en wintermaanden niet vervelen. Schiet je gehaakte quilt al op? Ben benieuwd naar al dat moois.
    Fijne avond en een lieve groet, Mea

    BeantwoordenVerwijderen
  4. gezellige dag heb je gehad en wat een leuke foto's heb je gemaakt.

    groetjes jolande

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wat een leuke gezellige dag.......was dat!! mooie foto's...als je de volgende keer nou je man thuis laat ga ik wel mee..........ik kan daar uren lopen hoor.......hahahahahaha!!....liefs Ria.....

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Leuk zeg!! Ik vind het er ook altijd zo gezellig uitzien op haar site en wil dan ook overal aan beginnen hih Ik ben blij dat ik niet de enige ben!
    Leuk hoor ik ben benieuwd naar je kerst quiltje
    fijne avond
    Yolanda

    BeantwoordenVerwijderen
  7. een gezellig verslag hoor Jolanda,ik hoop dat je plezier hebt aan het maken van het kerstquiltje.
    en ik heb nog eens gekeken je je prachtige zonen lijken echt op jouw hoor! fijne maandag,Bep

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Gezellig zeg.....
    En wat toch heerlijk als je handen al dat moois kunnen maken......
    Fijne nieuwe week

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Hey Jolanda.

    Dat ziet er inderdaad heel gezellig uit bij Bep. En wat doe je er weer een inspiratie op he, al die dingen die je zelf kunt maken...
    Ik moet zeker 250 jaar worden wil ik al die dingen kunnen maken die ik nu al in mijn hoofd heb, laat staan hoe oud ik moet worden als ik ook nog eens overal extra inspiratie er bij op doe... gaat dit nog goed komen met me, denk je???

    Groetjes Susan.

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Wat leuk hé, en wat mooi daar zo te zien, kan me voorstellen dat je genoten hebt.

    Ennn....is goed gegaan zo'n eind rijden, nou dat is ook niet mijn favoriet hoor, dusse je bent niet de enige.

    Fijne avond, groetjes Stina

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Dat was een heerlijke gezellige dag Jolanda! Leuke foto's en verhaaltje..
    Groetjes, Tineke

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Hoi Jolanda,
    het lijkt me een supergezellige dag geweest in Bep haar atelier. Op de beurs in Zwolle heb ik haar ook eens ontmoet en ze had toen ook zo'n prachtige stand met de leukste stoffen en patroontjes. Heb er toen ook verschillende gekocht. Het patroon van de quilt die ik ga maken heb ik bij De handwerksite.nl gekocht. Lijkt me superleuk als jij deze ook gaat maken, kunnen we elkaars werk bewonderen.
    Lieve groetjes, Ingrid.

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Hoi hoi...even reageren...was het maar waar ik kan dit niet delen met mijn moeder.....zij zit te ver weg in haar eigen kleine wereldje.......liefs Ria....

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Lovely pictures!!
    Looks very exciting! :-)

    ♥ Hugs, Inger

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Dear Jolanda,
    I saw your comment on Jody's blog and I want to tell you that I am praying for you and your mother...God bless you both.
    Hugs,
    Cindy

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Thank you SO much for your sweet visit to me!! I am SO SO sorry to hear of your mom! Bless her heart, and I I hope for the best! Please visit anytime!!!

    BeantwoordenVerwijderen
  17. Hi Jolanda,
    I am so glad you came over to my blog...We are going through so much at the same time...My mom was so sick last week and on Saturday, my husband had a heart attack and surgery...so believe me, I know what it feels like to be going through this...

    I pray that in this difficult time that the prayers of friends will carry you through this...I ask for the Lord's peace to surround you...Bless you, dear heart.
    Hugs,
    Cindy

    BeantwoordenVerwijderen

heel gezellig dat je langs bent geweest en bedankt voor je reaktie!