Pagina's

maandag 24 mei 2010

Lang geleden…

20100524_32

Hallooooo… lang niet gezien zeg! Leuk dat jullie er zijn op deze zonnige 2de pinksterdag. Kom binnen in dierentuin Amersfoort. Er is hier een hoop veranderd en ook zijn er deze lente weer verschillende baby-dieren geboren. Ga maar snel kijken en veel plezier!!

olifanten 24-05-2010

Hier als eerste onze trots, de kleine olifant. Hij vermaakt zich prima, lekker spelen, lekker drinken en ondertussen wordt er goed op hem gelet door z’n moeder en tante.

baviaan2 24-05-2010

Dit lieve kleine baviaantje was zo snel dat Rick eraan te pas moest komen om hem op de foto te krijgen. Er achteraan hollend met het fototoestel in de hand wist Rick hem uiteindelijk toch op de plaat vast te leggen terwijl hij afgeleid was door een bloempje dat in het water lag.

20100524_22

Wanneer je goed kijkt, zie je nog net 2 snaveltjes tussen de takjes en veertjes uitpiepen.

20100524_30

Bij de schapen was er genoeg nieuw leven te bewonderen en nog genoeg nieuw leven op komst ook, te oordelen naar die dikke buiken!

20100524_31

En de kauwtjes hadden een reuzengoede plek gevonden waar ze nestmateriaal konden verzamelen. Het zag er best zielig uit, want die kauwen deden niet echt zachtzinnig. Maar het schaap sloeg er verder geen acht op, dus waarschijnlijk viel het toch wel mee.

20100524_33

Nou mensen, het was leuk dat jullie weer eens een kijkje kwamen nemen bij ons en misschien zien we jullie nog eens terug!

stokstaartje

14 opmerkingen:

 1. Ha Jolanda, gezellig hé zo'n een dagje dierentuin.Je blijt aan het fotograferen met die dieren vindt je ook niet, en we hadden mooi weer toch...

  Gr Stina

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Jolanda èn natuurlijk ook stokstaartje hihi, wat gezellig dat we even mee mogen genieten met al dat jonge leven bij jullie in de dierentuin. Wat schattig dat kleine olifantje tussen die reuzen.
  Lieve groet, Mea

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een leuke dag hebben jullie gehad...
  ik zelf ben niet weg te slaan bij die bavianen.
  Kan er de hele dag wel naar kijken..
  Gek he, het zijn net mensen??!!
  En dan die stokstaartjes.
  Wij hebben vorig jaar een serie gevolgd over deze dieren.
  Prachtige, eigenwijze beestjes..
  Groet, cobi

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Een dagje dierentuin blijft leuk. En dan de jonge dieren..
  Je vintagekaartje is schitterend!
  Groetjes, Tineke

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Oooh wat een geweldige foto's zitten erbij. Ik kom nog weleens in Blijdorp en daar fotografeer ik heel graag de prairiehondjes, slaat inmiddels nergens meer op want heb dik honderd foto's... maar ze zijn zo leuk !!!!
  Groetjes Madelon

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Zo te zien hebben jullie écht genoten. Heerlijk dat het weer in Nederland schitterend was voor het pinksterweekend. Hier op Kreta hadden we behoorlijk wat regen! Groetjes, @nne

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hoi Jolanda,
  het is tijden geleden dat ik in een dierentuin was, toen de kinderen nog kleiner waren brachten we regelmatig een bezoekje daar. Toch wel heel leuk weer als ik jou foto's zie en ach dat arme schaap, ziet er inderdaad wel zielig uit. Maar die stokstaartjes vind ik ook zoo schattig.
  Fijne dag,groetjes Ingrid.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Hoi Yolanda,dank je voor je berichtje op mijn blog,maar van mij mag je een kansje wagen hoor,wat een gave foto`s heb je gemaakt,heerlijk al die beestjes,ik ga je ook gelijk volgen,tot een volgends keer,lieve groet Joke.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Hé Jolanda, wat leuk toch eigenlijk. Het is voor mij lang geleden dat ik in de dierentuin was. Toen waren de jongens nog klein. Zag net trouwens dat jij ook 3 jongens hebt, en die van mij hebben bijna hetzelfde leeftijdsverschil als bij jou.

  groetjes Lia

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Helemaal supers al dat jonge grut....genoten weer hoor.

  Warme groetjes,
  Anita.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ha die dag zat ik ook in de dierentuin... maar dan in Emmen....
  Anders hadden we elkaar nog kunnen ontmoeten....
  Enne je bent nooit te laat om de JDL nog te gaan lezen hoor......je kunt nu beginnen.....
  Ga je vast veel van genieten....
  Fijne avond

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Zo te zien werd het een heel gezellige dagje in de dierentuin. Heel mooie foto's heb je.
  Fijne dag nog - Rita

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Mooie foto's Jolanda. Het was er dan ook weer voor om er opuit te gaan.
  Nog bedankt voor je tip op mijn blog. ( dat ik geen inspiratie meer heb) Ik ga inderdaad maar eens een paar leuke sketches opzoeken.
  Groetjes van Yvonne Rijk.

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Ohhh super leuk geschreven, wij zijn ook dol op de dierentuin ga liever daarheen dan naar een pretpark. En al dat jonge spul is zoooooo lief.
  groetjes Inge

  BeantwoordenVerwijderen

heel gezellig dat je langs bent geweest en bedankt voor je reaktie!