Pagina's

donderdag 29 juli 2010

Theetuin Eemnes

theetuin

Vanmiddag zijn Ton, Rick en ik naar de theetuin in Eemnes geweest. Ik had laatst hun site bekeken *klik* en het leek me leuk om eens naar toe te gaan. Het was er vandaag natuurlijk ook perfect weer voor… niet te warm en niet te koud!

Rick heeft natuurlijk alweer een aantal weken vakantie en zo langzamerhand begint de verveling toe te slaan. Z’n vriendjes zijn ook allemaal op vakantie dus hij had wel zin om iets te ondernemen. En dan het liefst iets waar je ook wat kunt eten (lees: iets lekkers kunt smikkelen)

appeltaart

Dit plaatje van de site beloofde dus veel goeds! :-) Nou wat dat betreft, hadden ze inderdaad niets teveel beloofd hoor… buiten allerlei ‘gewone’ gerechtjes, zoals broodjes en soep e.d., konden we kiezen uit verschillende soorten muffins en taartjes. Rick en ton gingen voor de appelmuffin en ik?? Jaaaaaaahh, ik koos natuurlijk voor de chocolade muffin. Jammie!!!

De tuin had allerlei gezellige hoekjes, al dan niet verstopt achter een paar grote hortensia struiken, waar we neer konden ploffen om de boel lekker op te peuzelen. Daarna hebben we nog een rondje tuin gedaan en zijn we in het winkeltje wezen kijken…

20100729_62 20100729_63

20100729_64

20100729_60

Alles bij elkaar was het niet al te groot, maar wel gezellig! Helaas bleek de accu van m’n fototoestel leeg te zijn toen ik hem uit m’n tas haalde, dus ik baalde al enorm. Gelukkig had Ton zijn mobiel bij zich en ook al verwachtte ik niet al te veel van de foto’s die hij ermee maakte, ze zijn toch best goed geworden dus kan ik jullie tenminste laten meegenieten! ;-)

Vanmiddag zag ik het bericht van Lynda waarin ze zei dat ze een nieuwe layout voor haar blog wil. Daar bracht ze me dus mee op een idee… dat word voor mij ook weleens tijd!!! Nou Lynda…. als je nog eens wat weet… *grrrrrr* (<- grapje)

Wat een ellende zeg! Ik vind het layout dat ik nu gekozen heb erg mooi, maar het is dus voor een 3 column template inplaats van 2 column. Ik ben uuuuuren bezig geweest om uit te vogelen hoe ik dat kan veranderen. Nou, uiteindelijk is het geworden zoals het nu is… 3 columns, maarrrrr….. geen idee hoe ik in de linker sidebar dingen moet zetten. Pfffffffffffff, aangezien ik inmiddels vierkante ogen heb, probeer ik dat morgen uit te zoeken en anders wordt het gewoon weer het oude vertrouwde blauwe ruitje hoor!

tot morgen!!!

21 opmerkingen:

  1. Leuk he de theetuin in Eemnes.....ik heb er ook een post over gemaakt ergens in april.....wij gaan er ook graag heen !!......en wat een mooie nieuwe layout prachtig die luiken met dat gebladderde verf......niks meer aan doe !! veel te leuk zo !!! ...fijne dag morgen....liefs Ria.....

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Jaa die tuin is geweldig,ik kom er regelmatig en het eten,zo jammie en ik vind de diertjes zo schattig overal enne je blog ziet er schitterend uit,lieve groet Joke.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik heb jaren in Eemnes gewoond en ben er nog nooit geweest *schaam*. Maar met al die leuke berichten en foto's op de diverse blogs over deze theetuin, zal het heus n og wel eens gebeuren dat ik er ook een keertje ga kijken.
    Lieve groet, Annemieke

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Voor het geval je me nog steeds niet kunt volgen/vinden...
    naar dashbord gaan, lijst met blogs selecteren om te bewerken, Cobi toevoegen, en het boeltje opslaan...
    Ik vindt trouwens je nieuwe layout wel mooooi...
    groetjes, cobi

    BeantwoordenVerwijderen
  5. hoi Jolanda geweldig mooi zeg de foto,s van de theetuin in Eemnes. Lijkt mij erg leuk om er ook eens een bezoekje te brengen. Maar gefeliciteerd meis je hebt mijn blogcandy gewonnen. Neem je effen contact met me op??

    Een heel fijn weekend,

    groetjes Ilonka

    BeantwoordenVerwijderen
  6. En daar wil ik dus echt een keer naar toe! Wat leuk!
    Gefeliciteerd met het winnen van je blogcandy!

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Ja mam ,

    We moeten nog maar een keer gaan.. Ik meot nog een Peren Muffin haha

    Rick

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Wat ziet dat er gezellig uit daar.
    Wie weet als we er eens in de buurt komen dat we er ook eens gaan kijken.
    Ik wil die peren muffins toch ook wel eens proeven.
    Fijne vakantie.

    Groetjes Jannie.

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Ziet er leuk uit om eens naar toe te gaan en zo te lezen hadden jullie een fijne namiddag.
    En je nieuwe layout vind ik mooi hoor :o)
    Lieve groetjes - Rita

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Leuk al die snuisterijtjes!
    En wat een prachtige tuin!

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Hola Jolanda, such a beautiful place you went for te, and with a charming shop, how nice!!!!
    Be patient with the design of your blog, I did it by myself and took me a long time but I finally got what I wanted... don´t forget to save your blog first, there is an option in the blog.
    cariños,
    maria cecilia

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Hallo Jolanda

    Leuk dat je volger bent geworden van mijn blog. Ik heb gelijk even bij jou gespiekt. Ziet er gezellig uit ik zal zeker vaker komen kijken. Ik wordt ook gelijk volger.

    Groetjes Caroline

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Hoi Jolanda, dankjewel voor de leuke reaktie op mijn blog.Ik ga jouw ook volgen want ik zie meteen dat wij inderdaad dezelfde intresses hebben,
    lieve groet, Sonja

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Hoi, ik was je al aan het volgen zag ik na bovenstaand berichtje. Als je in de gehele lijst kijkt zie je mij er tussenstaan ,
    Liefs, Sonja

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Hoi Yolanda, ja hoor, ik sta er tussen maar ik zie nu dat jij hier zeepjes ziet staan als mijn profielfoto maar als ik me aangeef als volger dan zie je mijn eigen foto (met de webcam gemaakt) Ik sta er dus wel degelijk tussen , ergens tussen een afbeelding van rode rozen en een landschapje in, haha, ik maak het je wel moeilijk hè ;)
    Lieve groet, Sonja

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Hey, heb jou een tijd gemist zeg, héérlijk om je post weer te lezen.
    Wat gezellig daar zeg, en die oude kinderwagen, prachtig!!

    En lekker gesmuld?

    Je header is mooi geworden, vraag me af hoe je het voor elkaar heb gekregen.
    Niet vanaf de blog denk ik of wel.

    Een heel fijn weekend liefs Stina

    BeantwoordenVerwijderen
  17. Jij hebt een tijd niet gepost.....hahahha!! ...ze zijn inderdaad uitverkocht woensdag komt erweer een nieuwe doos binnen.......dus tot dan !!! liefs Ria.......hoe gaat het met je moeder????

    BeantwoordenVerwijderen
  18. Als je hem morgen wil laat het even weten dan neem ik de mijn wel mee......kan jij lekker lezen het weekend.....met mijn moeder gaat het ook nog niet zo.....ze eet slecht en heeft weinig zin zeg maar...zorgen dus........nou ik hoor het wel.......liefs Ria...

    BeantwoordenVerwijderen
  19. Hoi Jolanda

    Ik heb nog een jdl voor je klaar liggen dus je kan hem vandaag halen als je wilt! groetjes Ria

    BeantwoordenVerwijderen
  20. Jeeee dat is kwijlen daar in de theetuin!wat een heerlijke spulletjes!

    je kaart van hieronder ziet er ook super uit ,leuk dat je ook kaartjes met stempels maakt heb je al een kijkje op mijn blogs genomen..?

    Groetjes San.

    BeantwoordenVerwijderen
  21. Hoi Jolada,

    wat super leuke fotos lat je zien.
    Ik houw van al de ouden dingen.

    groetjes Conny

    BeantwoordenVerwijderen

heel gezellig dat je langs bent geweest en bedankt voor je reaktie!