Pagina's

maandag 8 maart 2010

Yessssssss!!!!!

Eindelijk… ik heb ‘m!! De hele tijd zat ik er al over te denken en uiteindelijk bedacht ik dat de creatieve vrouw van tegenwoordig er toch eigenlijk niet buiten kan… de CUTTLEBUG! Rodney heeft dit letterlijk vertaalt: cuttle klinkt als cuddle dus vanaf heden heet mijn cuttlebug een knuffelinsekt hihihi.

Al die mooie kaartjes die ik bij iedereen voorbij zie komen en allemaal met van die mooie geschulpte ovaaltjes of hartjes of mooie geembosde (raar woord) randjes. Probeer dat maar eens uit de hand… echt niet dus :(

Mijn rondjes werden lichtelijk ovaal en dat zou ook nog niet zo erg geweest zijn wanneer het dan op z’n minst mooie ovaaltjes zouden zijn geweest, maar zelfs dat niet. Maar nu kan ik me dus gaan uitleven. Nou moet ik alleen nog wel de benodigde nestabilities (of hoe die dingen ook heten) kopen, want op dit moment heb ik alleen nog maar 2 embossing mallen hihihi. Ook leuk hoor, sneeuwvlokjes en ijskristallen heb ik genomen alvast voor de kerstkaarten.

Maar goed… er staat jullie dus nog wat te wachten. Tot die tijd doe ik het nog maar even op de ouderwetse manier… zonder rondjes:

20100308_11

4 opmerkingen:

 1. Daar zul je geen spijt van krijgen. Ik heb zelf al zoveel plezier van de cuttlebug gehad.Je kaartje is mooi. Leuk zo dat zittende magnoliatje.
  groet van Yvonne.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk kaartje Jolanda!
  En heerlijk dat je de cuttlebug nu ook hebt. Daar zul je veel plezier van hebben.

  Groetjes, Tineke

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi jolanda, ik heb zitten genieten van je blog en ben meteen ook volger geworden.
  Mooie kaart is dit.
  En van de cuttlebug ga je nog veel plezier hebben, ikzelf heb hem sinds september en kan niet meer zonder.

  Groetjes Jolande.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ja, wat kan een mens daar blij van worden hè! Lief kaartje ook!
  Ik heb even lekker op je blog geneusd en volgens mij ben jij van alle markten thuis! Ik heb toevallig vorige week ook die haasjes gemaakt. Was echt een leuk werkje! M'n zusje wilde ze ook wel, dus nu kan ik voor haar aan de slag!
  Veel plezier met je cuttlebug cq knuffelinsect!
  Groetjes Elly

  BeantwoordenVerwijderen

heel gezellig dat je langs bent geweest en bedankt voor je reaktie!