Pagina's

zaterdag 27 maart 2010

boekenmarkt

Hoi allemaal, lekker weer weekend hé? Hebben we weer wat meer tijd voor de frutsel… tenminste, ik wel hoor. Door de week is het meestal toch rennen en vliegen pfffff.

Vanmorgen ben ik eerst naar het winkelcentrum geweest hier in het dorp, want daar was het deze week boekenmarkt. Ik hoopte daar een paar boeken te vinden die ik graag wil hebben. Van die boeken heb ik ooit deel 1 gekocht, maar niet gelijk gelezen. Toen ik hem wel gelezen had, wilde ik graag deel 2 en 3 ook hebben, maar nu blijken ze niet meer te koop. Echt zo jammer! Maar helaas… ook bij deze boekenmarkt had ik geen geluk. Nou ja, dan misschien toch maar naar de bieb. Alleen heb ik dan niet de hele serie in m’n boekenkast en wat dat betreft ben ik toch wel een pietlut geloof ik. Want een serie die niet compleet is, vind ik toch niet zo leuk.

Vanmiddag ben ik lekker bezig geweest met een kaartje voor de challenge van create4fun. De opdracht voor deze week is: maak een kaartje in de kleuren bruin, crème en roze. Toevallig had ik net spullen bij elkaar gezocht om een kaartje in die kleuren te maken, dus dat kwam mooi uit. Dit is hem geworden…

20100327_1

20100327_2

Zoals jullie kunnen zien, heb ik er een labeltje in gemaakt die je eruit kunt halen en die kun je dan weer heel leuk hangen aan bv een glazen karafje! Zelf vind ik dat heel leuk staan…

20100327_3

Voor het kaartje heb ik een stempelafdrukje gebruikt van Hänglar & Stänglar. Het papier is van magnolia en de roosjes heb ik gekocht bij Xenos (helemaal niet duur daar). De kantjes heb ik van mijn moeder gekregen net als de 2 roze en het zilveren knoopje. Het vintage-plaatje van de label komt van het blog van Heidi en het bloemetje op de label heb ik zelf gemaakt. Ahum… dit is mijn eerste zelfgemaakte bloemetje, dus nog niet echt geweldig hihi.

fijn weekend en warme lentegroetjes!

10 opmerkingen:

  1. Hoi Jolanda,

    Dank je wel voor je bezoekje en lieve compliment hoor. Je kaart vind ik heel erg mooi geworden...en je eerste zelfgemaakte bloementje is prima gelukt hoor!!

    Liefs, Marjan

    BeantwoordenVerwijderen
  2. hi jolanda .leuk dat je langs kwam op mijn blog. bedankt voor je berichtje . leuke kaart en label heb je gemaakt. ik ga je van af nu ook volgen. groetjes fijne zondag.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Hoi Jolanda wat een schitterend kaartje en succes met de challenge.
    En dat labeltje is ook al zo mooi.
    Nou van mij mag je winnen hoor.

    Groetjes Jannie.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Hoi Jolanda, wat een prachtig kaartje heb je gemaakt en wat leuk met het labeltje, dat staat erg mooi aan het stolpje. Ik versier ook altijd stolpjes met labeltjes, dan weer met rozenlabels en nu ook met paaslabeltjes. Wat jammer dat je je serie boeken niet compleet kon maken, maar misschien is er in blogland wel iemand die ze heeft en er afstand van wil doen.
    Nog een fijne zondag.
    Lieve groet, Mea

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Super!!!!
    Leuk gedaan met de label.
    En je bloem niks mis mee hoor.
    Ik vind hem in ieder geval goed gelukt.

    Groetjes Jolande.

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Hoi Jolanda,
    dankjewel voor je berichtje en dat je meedoet aan mijn Give-away. Ik dacht dat ik ook al volger bij jou was maar zie mezelf er toch niet tussen staan, daar ga ik nu gauw iets aan doen. Mooie kaartjes heb je gemaakt, vind die magnolia stempels ook zoooo leuk.
    groetjes, Ingrid.

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Hoi Jolanda,leuk dat je even lang kwam,mooi kaartje heb je gemaakt,met een labeltje geeft toch net iets extra"s,heel mooi.

    gr marieke.

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Ik vergeet te zeggen dat ik je foto van het egeltje zoooooo lief vind.

    BeantwoordenVerwijderen
  9. hoi Jolanda ik kom ook eens effe op jou bloggie kijken hoor je maakt leuke dingen meis en dat egeltje daar word ik ook blij van heerlijk beesje
    je kaartjes zijn mooi leuk met de label erin
    nou tot bloggie
    groetjes Cora

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Wat een leuke kaart!
    Bedankt voor het meedoen met de Create4fun challenge van deze week.
    xxx Anne-Marije

    BeantwoordenVerwijderen

heel gezellig dat je langs bent geweest en bedankt voor je reaktie!