Pagina's

maandag 29 maart 2010

Hänglar & Stänglar

H&S kerst

Especially for Jorunn a few lines in english :)

For this card I was inspired by the blog of Jorunn. She is very good in using the copic markers to color the images and she colors them just the way I would do it if I could. But it’s pretty tough I think. Thanks again for your tips Jorunn ;)

Bij dit kaartje heb ik me laten inspireren door het blog van jorunn. Zij is heel goed in het inkleuren van stempels met de copic markers en ze doet het precies op de manier waarop ik het zelf graag zou doen. Maar het is best nog lastig vind ik hoor.

Die copic markers zijn ook best prijzig en ik schaf er zo nu en dan een paar aan dus ik heb nog lang niet alle kleuren… eigenlijk nog maar een paar hihihi. Op dit plaatje staan eigenlijk alle kleuren die ik op dit moment heb: huidskleur (4), blauw (3), bruin (3) en rood (3). Het geel van het haar heb ik dus gewoon maar met aquarel potlood gedaan.

Het afdrukje is er eentje van Hänglar & Stänglar waar ik echt helemaal weg van ben. Zooooo jammer dat de stempels hier in nederland niet verkocht worden! Gelukkig kon ik aan een paar afdrukjes komen, dus kon ik ook dit kaartje maken.

Eigenlijk zijn het geen specifieke kerstkleuren, maar omdat ik het zo’n gezellig kaartje vind (door het meisje in winterkleding en de stipjes op het papier) heb ik er lekker toch een kerst-tekststempel op gezet en met stickles wat glitter aangebracht hier en daar.

12 opmerkingen:

  1. Hei Jolanda!
    Wow Jeg tror kortet er bare fantastisk, og du har en vakker blogg!:)
    Takk for hyggelig kommentar!
    God påske!
    Hugs, Camilla.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hi Jolanda!
    Beautiful card, You did great on the coloring, wonderful work, with lots of highlights!
    Keep up the good work! Wonderful card too, love the flowers and the design!

    hugs,
    Jorunn

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Hallo Jolanda,

    Via Jeanet haar prachtige blog bij jou terecht gekomen.
    Ik ben volger van je geworden en kom geregeld even langs om je nieuwe creaties te bewonderen.

    Groetjes Geertje,

    BeantwoordenVerwijderen
  4. schattige kaart hoor. ik vind t ook hele leuke plaatjes. groetjes Antonia

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Mooie kerstkaart en heel mooi ingekleurd.

    Groetjes Jolande.

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Errg mooi kaartje Jolanda, het is inderdaad een supermooiafdrukje en het inkleuren is goed gelukt. Nog even over het hartje op een knijpertje waar je het over had op mijn blog. Dat konijntje zat ook op een knijpertje maar ik wilde die knijpertjes ook niet dus heb ik er eentje vernielt. Ik kreeg het konijntje er niet heel af. Zit erg goed vastgelijmd. Maar ik heb de oplossing Jolanda. Ik heb mijn knijpertje in pas gekookt water gegooid. Dan lost de lijm op. Niet te lang er in laten want dat komt het hartje/konijntje niet ten goede ]
    Zodra de lijm loslaat het hartje eruit halen. Oppassen voor je vinger als het heet is maar dat spreekt voor zich. Je laat het hartje goed drogen en is leuk op een kaart of in mijn geval een miniboekje. Succes ermee.

    BeantwoordenVerwijderen
  7. wow ik vind hem prachtig ze zijn idd erg leuk die hangler stangler maar goed dat ze hier niet te koop zijn want die arme portemonee he
    groetjes Cora

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Hai Jolanda heel erg bedankt voor je lieve berichtje op mijn blog ...ja ik neem gewoon met een waterbrushpen iets inkt op van het stempelkussen en kleur daar het afdrukje mee in,begin licht je kunt het steeds donkerder maken ! En stempel het afdrukje op goede 300 grs. aquarelpapier dat werkt het prettigst ...successsss ! Ik vind je kaartjes ook super mooi allemaal !
    Groetjesssss Jeanet

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Thank you for the child's comments. Your blog is very nice! This card is lovely! The image is cute and beautifully colored.
    Hugs,
    April

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Wat een mooi kaartje!!! En heel bijzonder deze kleuren voor kerst, staat echt prachtig!

    BeantwoordenVerwijderen
  11. I love your cute image and your wonderful coloring! your flowers are beautiful!

    BeantwoordenVerwijderen
  12. wow wow wow, beautiful and totaly cute!!!

    BeantwoordenVerwijderen

heel gezellig dat je langs bent geweest en bedankt voor je reaktie!